Košík0
Způsoby doručení
Dopravaod 159 Kč
Doprava zdarma od 2000 Kč

Jaké oblečení na rybolov do Norska?

Počasí v Norsku dokáže být pořádně drsné, zde si ukážeme jak si správně vybrat plvoucí oblek a další vrstvy obleční tak, abysme si i přes nepřízeň počasí dokázaly rybolov v severních mořích náležitě užít a přežít.



Rybolov v Norsku zejména v jarních měsích dokáže být pořádně drsný a náležitě náročný na Vaše vybavení, zejména pak na obleční. Pokud se člověk necítí komfortně, tak ho nebaví ani sebelepší rybolov. V každém dobrém rybářském kempu Vám zdarma půjčí záchranou vestu, čímž splníte zákoné nařízení pro ryblov v norských vodách, ale vesta vás samozřejmě nezahřeje. Velice rozšířeným omylem je, že stačí kvalitní outdoorové oblečení. Jenže nestačí. Outdoorové oblečeční, byť kvalitní a třeba i GORE-TEXové není určeno k použití ve slaném prostředí a zcela určitě si je zničíte. Mořká sůl je nezastavitelná a časem vám "sežere" zipy, přesky a cvoky. Proto je nejlepší pořídit si plovoucí oblek od začátku koncipovaný pro mořský rybolov v drsných podmínkách.




Pořízení plovoucího obleku vám nemusí udělat vítr v peněžence, základní model od výrobce SPRO Vás vyjde 5390Kč a do puntíku splňnuje vše co od kvalitního plovoucího obleku očekáváze. Pokud rádi za svoje peníze dostváte ideální poměr ceny a výkonu, tak je zde pro vás plovoucí oblek od britské firmy Sundridge vyprobený na zakázku pro japonskou značku DAIWA - TEAM DAIWA, ten vás vyjde na 5990Kč. A pro ty kteří se spokojí jen s tím nejlepším je tu plovoucí oblek od dánského producenta KINETIC a to model GUARDIAN v ceně 6990Kč. Investice do plovoucího obleku je investicí do bezpečí a pohodlí.
 
Nepřeberné množství aktuálních informací o rybolovu z norska, ale i dalších destinací naleznete na

rybolovnorsko.cz

Záruční a pozáruční servis navijáků a el. multiplikátorů všech značek. Více info na +420 776 845 524.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.